OTSO Metsäpalvelut / YT-neuvottelut

Otsoon yt-neuvottelut, irtisanomistarve jopa 90 työntekijää

Uuden johtajan Kari Lundellin johdolla OTSO Metsäpalvelut aloittaa kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen tähtäävät toimenpiteet.

Muutoksen yhteydessä organisaatiomalli, henkilöstön toimenkuvat sekä resurssien mitoitus arvioidaan uudelleen. “Tavoitteena on kannattava liiketoiminta ja palvelutarjonnan kehittäminen vastaamaan asiakkaidemme tarpeita kehittyvillä metsäpalvelumarkkinoilla.” Kertoo liiketoimintajohtaja Kari Lundell. Näillä toimilla varmistetaan omistajan asettama tavoite OTSO:n yhtiöittämisestä vuoden 2015 loppuun mennessä.

“OTSO haluaa varmistaa kilpailukykynsä metsäpalvelumarkkinoilla, luoda edellytykset merkittävälle kasvulle sekä tarjota henkilöstölle mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavalla palkkauksella.” Tiivistää liiketoimintajohtaja Kari Lundell.

Muutoksen läpiviemiseksi OTSO käynnistää yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa 27.2.2015.