Metsäteollisuus ry / Nimitykset

NINA PÄRSSINEN METSÄTEOLLISUUDEN TYÖMARKKINAJOHTAJAKSI

OTK Nina Pärssinen (53) on nimitetty Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 5.1.2015 alkaen. Hän työskentelee tällä hetkellä toimitusjohtajana Sivistystyönantajat ry:ssä ja vastaa myös liiton työmarkkinatoiminnasta.

Sivistystyönantajat ry on Elinkeinoelämän Keskusliiton 8. suurin jäsenliitto. Sitä ennen Pärssinen toimi asiamiehenä Palvelutyönantajat ry:ssä ja lakimiehenä Työsuhdejuristit Oy:ssä. Hän on työskennellyt myös asianajajana ja osakkaana useissa eri asianajotoimistoissa.

”Metsäteollisuudessa tarvitaan uutta ajattelua ja rakenteellisia uudistuksia kilpailukyvyn parantamiseksi. Nina Pärssisellä on vahvat näytöt työmarkkinatoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta Sivistystyönantajat ry:ssä”, sanoo Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Jaatinen.

”Metsäteollisuudessa on koettu syvällinen rakennemuutos ja nyt on aika rakentaa toimialasta uutta menestystarinaa. Uskon, että yhdessä neuvottelukumppaniemme kanssa löydämme keinoja parantaa Suomen kilpailukykyä luodaksemme edellytyksiä metsäteollisuuden tuotannolle, työpaikoille ja uusille investoinneille”, sanoo Nina Pärssinen.

Metsäteollisuus ry:n nykyinen työmarkkinajohtaja Jari Forss siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.